مشاوره حقوقی رایگان - میزان دیه

با سلام میخواستم بدونم من سال پیش تصادف کردم و دوتا از مهره های کمرم شکست و بینی ام شکست و لاله گوشم پاره شد و انگشت پام شکست و سینوسهای سرم خونریزی کردن و پارگی دامیه بینی و کبودی بدن و دست و پا و سه ماه طول درمان داشتم جابه جای لگن کبودی دور هر دو چشم و عدم کنترل در ادرار و مدفوع داشتم و هشت درصد اعصاب و روان داشتم کاهش سطح هوشیاری به مدت هیجده روز (کما) میخواستم ببینم چجوری با این همه ظربه 150ملیون دیه برای من بریدن دیه من چمقدار است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانستید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید و اگر رای صادر شده در مهلت قانونی می توانید تجدیدنظر خواهی کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

محاسبه دیه باتوجه به رای دادگاه ونظریه پزشکی قانونی بااجرای احکام کیفری می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانستید در مهلت قانونی اعتراض کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

میزان دقیق دیه با توجه به طول درمان در پزشکی قانونی تعیین میشود که میتوانید در مهلت مشخص به آن اعتراض کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

درصد دیه را پزشکی قانونی با معاینه تعیین میکند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دیه توسط اجرای احکام محاسبه می گردد.
اعتراض نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دیه توسط اجرای احکام براساس حکم دادگاه به نرخ روز محاسبه میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اعتراضی دارید در مهلت قانونی مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر یک درصد دیه به مبلغ چهار میلیون و 800 هزار تومان می باشد