مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت تهدید به انتشار عکس

سلام من دوسال پیش با یک آقا پسری به صورت مجازی اشنا شدم و ایشون با زور از من عکس هایی گرفت الان دارتشون و یک بار که اومد داخل اکانتم کل شماره فامیل و پدر و مادرمو دارد و الان تهدید کرده که خانواده رو در جریان میگذارم و یک سری عکس رو پخش میکنم میتونم به طور قانونی پیگیری کنم بدون این که خانواده مطلع بشوند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهدید به انتشار فیلم و عکس خصوصی شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بابت تهدید به انتشار عکسهای خصوصی می توانید از ایشان شکایت کنیدالبته نیاز به ادله اثباتی دارید.اگر ثنا داشته باشید ابلاغها برای خودتان به صورت الکترونیکی ارسال می شود‌.

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام بله شما میتونید ازش شکایت کیفری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید شکوائیه کیفری مطرح نمایید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله ایجاد مراحمت مطرح کنید شکایتتون را

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ثنا داشته باشید ابلاغیه ها برای خودتان می آید پس حتما شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید اقدام نمایید خانواده شما مطلع نمی‌شوند اما پیشنهاد می‌شود قبل از هر اقدامی با وکیل مشاوره داشته باشید