مشاوره حقوقی رایگان - مجازات حمل مواد مخدر قارچ ماشروم

با سلام وقت بخیر..یک ماه پیش برادر بنده به ناحق گرفتار میشه شغل دوم پیک موتوری هست و بسته رو خواسته برسوند به آدرسی که دادن و از محتویات بسته اطلاعی نداشته و تو مسیر با گشت پلیس مواجه میشه و وقتی بازرسی میکنند بسته دارای 50 گرم قارچ یا همان ماشروم بوده و هیچ سابقه ای نداشته الان بابت این مواد مجازاتش چی هست و هنوز رای دادگاه نیومده و فعلا تو زندان هست خواهش میکنم راهنماییم کنید ممنون میشم..الان مجازات این 50 گرم چی هست و چطور میتونیم کمک به آزادیش کنیم یا امکان دارد 22 بهمن عفو بخورد لطفا بگید چی کار کنیم براش چون حال مادرم اصل خوب نیست. ممنون و سپاسگذارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه حکم محکومیت صادر نشده امکان عفو وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ابتدا در دادسرا موضوع بررسی گردد تا مشخص گردد که مواد مخدر متعلق به چه شخصی است
و شما باید مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دید اول میزان محکومیت ان چقدر است تا بعد در مورد عفو درخواست دهید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

لایحه دفاعیه با دلایل بدهین جزای نقدی و حبس

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً جزای نقدی و شلاق مجازاتش است