مشاوره حقوقی رایگان - زمان امضا فروشنده در مبایعه نامه

قصد فروش آپارتمان دارم و با توجه به این که به محض امضا مبایعه نامه ملک به خریدار تعلق میگیرد لذا چه وقت باید مبایعه نامه را امضا کنم تا مشکلی پیش نیاید؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از اخذ ثمن
یا اینکه در قرارداد شرط کنید اگر خریدار ثمن معامله را کامل پرداخت نکرد معامله منفسخ می شود و خریدار باید بیست درصد از ثمن معامله را به عنوان خسارت پرداخت کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام هم زمان به دریافت پول یا چک قرار داد را امضا کنید اگر قرار است چی نیز بعدا دریافت کنید یا بعدا پول واریز شود در قرارداد ذکر شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
برابر عرف معاملات املاک ثمن معامله در قسمت پرداخت می‌شود 1. در زمان تنظیم قرارداد و امضای آن 2. بخشی از ثمن هنگام تحویل ملک پرداخت می‌شود 3. بخش دیگری از ثمن هم در زمان تنظیم سند رسمی در دفتر املاک به نام خریدار در عین حال بهتر است برای تنظیم قرارداد از مشاوره وکلای دادگستری در زمان انعقاد استفاده نمایید تا شروط و تعهدات طرفین متعادل گردد.