مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سازنده ملک

من مالک یک دانگ زمین 236 متری که قرارداد مشارکت بستیم 10 ساله پیش 6 سال طول کشیده تا خونه ساخته شده سازنده ساخت رو به کس دیگری داده تا بسازد اون هم ساخته و با مالک دیگر که 3 دانگ دارد اپارتمان ها رو پیش فروش کردند و من هم در یک آپارتمان ساکن شدم در حدود 20 متر اپارتمان من کمتر هست
تنها یک آپارتمان مونده و سازنده دوم آمده و داده اجاره در ضمن مالک 3 دانگ دیگر علاوه بر پیش فروش کردن سه واحد بدهکار شده و سند کل خونه توقیف شده و نمیتونیم پایان کار بگیریم حالا من میخوام از سازنده شکایت کنم چرا آپارتمان دوم که حداقل من 20 متر سهم دارم رو اجاره دادی و من تقسیم نامه ای امضا نکردم.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید عرض شود که پرونده های ملکی فرقی هم ندارد چه راضی باشد و چه باغات و آپارتمان ها به گونه ای نیست که صرفا با سوال و جواب کوتاه شما به راه حل قطعی و نهایی برسید پروسه رسیدگی
و پیچیدگی های خود را دارد چرا که ابعاد مسائل ملکی گسترده است و نمی‌توان بدون رویت اسناد و مدارک جواب قطعی و کامل داد و اشتباه در پرونده های ملکی چه کیفری باشد و چه حقوقی و چه بخواهیم دفاع کنیم و یا دادخواست دهیم ممکن است نتایج مطلوبی به همراه نداشته باشد.