مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش حواله خودرو

آیا خرید حواله خودرو از شرکت ، در حالی که در قرارداد و بخشنامه امکان صلح و انتقال امتیاز حتی به صورت وکالت رو شرکت ممنوع کرده ، قانونی‌ هست؟
اگر فروشنده حواله از تحویل امتناع کند و کار به دادگاه بکشد و دادگاه ببیند قرارداد حواله خرید خودرو به علاوه اقرار و وکالت فروش میباشد ، میتواند ورود کند و مفاد قرارداد رو در حکم استناد کند یا به دلیل غیر قانونی بودن فروش حواله خودرو ، پرونده را رد میکند؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید ببنیم دقیقا قرارداد خودرو چگونه تنظیم شده است بله در متون قرارداد شرکت های خودرو ساز در چند سال اخیر این بند هم ذکر شده است خرید و فروش حواله در عرف انجام میگیرد اینکه در قرارداد چیز دیگری ذکر می‌شود روابط اشخاص است ولی باید ببینم دقیقا در چه مرحله ای است و مشکل اصلی آلان کجاست