مشاوره حقوقی رایگان - کفالت جهت انتقالی دانشگاه

باسلام فرزند اول دختر خانواده مجرد هستم و برادرم فرزندآخر و به دنبال تایید بیماری صعب العلاج پدر معافیت سربازی تحت کفالت پدر گرفتند سال قبل
منم دستیار تخصصی سال2هستم که دانشگاه گفته درصورت آوردن کفالت نامه موافقت میشه بامهمانی یاانتقالیم و دوری راه و مسن بودن والدین
مادرم دیابتی بالای60 سال و مراقب اصلی پدر هستن و برادرمم مشغلات کاری زیادی دارن که مراقبت زیادی از دستش برنمیاد..دوخواهر متاهل هم دارم که سرزندگی و سرکارخودشونن.میخواستم بپرسم راهی وجود داره منم برای کفالت اقدام کنم؟بشدت شرایط دانشگاه؛راه دور و شرایط رزیدنتی و استرس خانواده و بدترشدن بیماری پدر برام سنگین شده.باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست درخواست کفالت بدهید تا موضوع بررسی شود کفالت یک شرایطی دارد به این راحتی داده نمی‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه درخواست خود را پیگیری کنید