مشاوره حقوقی رایگان - فروش بستر رودخانه

با سلام و احترام
سال 95 زمینی را در حاشیه رودخانه از کسی که خودش از مالک اصلی خریداری کرده بود، خریدیم و الان به شکل باغ و ویلا در آمده است. اکنون درصد بالایی از آن جز منابع ملی تشخیص داده شده است.
در ضمن طرف قرارداد بنده خریدار یک ملک شش دانگ بوده که قسمت را که به فروخته اند درصد بالایی از آن در منابع ملی افتاده.
ممنون می شوم راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بطلان معامله را بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بطلان معامله و استرداد ثمن و مطالبه غرامت طرح دعوی کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به برسی مدارک و مطالعه پرونده است