مشاوره حقوقی رایگان - ایا میشود پرینت موبایل همسر

ایا میشود پرینت موبایل همسرم بدون اینکه متوجه بشه و نبود سند مدرک کافی با استخدام وکیل بگیرم

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا سلام دوست گرامی اگر خط تلفن بنام همسر شما باشد تنها از طریق مراجع قضائی ودر قالب فرآیند رسیدگی چه با استخدام وچه بدون استخدام وکیل امکان پذیر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود با دستور قضایی ممکن است
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خیر حریم خصوصی است و نیازمند دستور مقام قضایی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نیاز به دستور مقام قضایی دارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اخذ پرینت تلفن صرفا از طریق طرح شکایت و دستور مرجع قضایی امکان پذیر خواهد بود.