مشاوره حقوقی رایگان - به جریان انداختن مجدد پرونده ضرب و جرح

سلام من پارسال به دلیل ضرب و جرح پزشکی قانونی رفتم واز همسرم شکایت کردم و دیه برای او نوشته بودن و دادگاه هم دادخواست دادم اما به دلیل عذرخواهی ونشون دادن پشیمون شدنش واینکه یک دختر 6 ساله دارم پیگیری نکردم ،البته چندین بار دیگه هم دست روی من بلند کرده بوداما هیچکاری نکردم ،بعدا همسرم تمام اون شکایت ها و نامه پزشکی قانونی رو برداشته وازبین برده بدون این که من بفهمم ،چون در مدارک ها نیست.
امسال هم هر دو ماه یه بار یه دعوای بی دلیل راه میندازه و توهین وبددهنی وتحقیر میکنه واقعا جو خونه رو برای من و دخترم عذاب آور کرده البته از اول عصبی وبددهن بود ولی الان خیلی وقیحتر شده ومیگه دیگه نمیزنمت این دفعه میکشمت که نتونی بری شکایت کنی.
میگه برو طلاقت هم بگیر من که نمیام پول اضافه ندارم بدم به دادگاه برو همه چیزت رو ببخش کارهاش رو بکن میام امضا میکنم. میخواستم بدونم الان پرونده کیفری و پزشکی قانونی پارسال رو چطوری میتونم داشته باشم که بتونم از او طلاق بگیرم ،آیا اون ها برای الان به درد میخورد یا نه؟
و این که وسایلی که برای جهیزیه مرد میخرد برای زن هستش یا نه چون تو سیاهه وسایل من نوشته شده وهمه امضا کردند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق پزشکی قانونی پیگیری کنید.سابقه در آنجا هست.هر آنچه در سیاهه جهیزیه آمده و همسرتان امضاء کرده قابل‌استرداد است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وسایل اموال متعلق به کسی است که پولش را داده است