مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان توقیف خودرو تصادفی

سلام، بنده در هنگام دور زدن یک موتوری که هیچ مدارکی نداشت و حتی پلاک هم نداشت با جلوی خودروی بنده برخورد کرد و مقداری از قسمت پا مصدوم شد که اورژانس آمد و بردن بیمارستان، خودم گواهینامه دارم و ماشین بنده تمام مدارکش تکمیل هست ولی ماشینم رو داخل پارکینگ توقیف کردند. میخواستم راهنماییم کنید که ببینم چی کار باید بکنم، با کسی هم که تصادف کردم به احتمال زیاد اتباع هستند ولی هیچ مدارکی ازشون ندارم ،‌ میخوام بدونم چند روز باید خودروی بنده داخل پارکینگ بمانه؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ارسال پرونده به دادسرا می توانید درخواست رفع توقیف بدهید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

برید دادگاه پیگیری کنید و ترخیص رو بگیرید.