مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان توقیف خودرو برای خسارت جانی

ماشین من توی ترافیک بوده بچه در حال دویدن خورده به ماشینم بعد از یک ماه مادرش شکایت کرده و کلانتری هم قبل از حکم قاضی گفته ماشین باید ببرم پارکینگ تا قبض بشه.آیا با توجه به اینکه ماشین تاکسی هستش میشه تا زمان حکم قاضی ماشین نره پارکینگ که از کار نیفتم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از قاضی رسیدگی کننده درخواست کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید از قاضی رسیدگی کننده درخواست کنید

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

سلام
سوال تکراری است و پاسخ داده شده است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق مرجع قضایی مربوطه پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادن تامین مناسب درخواست رفع توقیف ماشین را نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست رفع توقیف خودرو را به دادسرا مطرح نمایید و ضامن معرفی نمایید و دادیار دستور رفع توقیف صادر خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید درخواست رفع توقیف خودرو را به دادسرا مطرح نمایید و ضامن معرفی نمایید

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

طی لایحه مبنی بر اینکه تاکسی ممر درآمد شما هست به شعبه دادگاه مربوطه مراجعه کنید