مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور مجروح تصادف در مراجع قانونی

هفته گذشته هنگام وارد شدن به اتوبان ناگهانی با یک فرد کارتن خواب که در حال گذر از کناره اتوبان بود از ناحیه آینه بغل برخورد کرده و به دلیل اینکه فرد ضعیفی بود بر روی زمین افتاد. با اورژانس تماس گرفته و به بیمارستان منتقل شد. ماشین نیز به پارکینگ برده شد. حال بعد از یک هفته و بعد از دوبار که برای پرسیدن حالش رفتم (که خدا شکر حالش خوب بود اما متاسفانه سابقه بیماری روانی داشت و در بخش اعصاب و روان بستری شده بود) به بیمارستان رفتم تا حال عمومی او را بپرسم که متوجه شدم بدون گذاشتن هیچ شماره از بیمارستان مرخص شده و رفته است. البته دفعه دوم که رفتم یه سرباز بردم که اگر شکایت دارد شکایت کند تا بیمه خسارت بدهد یا رضایت بدهد که به دلایلی نامشخص هیچ پاسخی نداد و حرفی نمی زد. درحالی که پرستاران می گفتند به خوبی صحبت میکند و مشکلی ندارد. حال خواستم بدانم تا کی خودرو در پارکینگ میماند و دادگاه تا کی برای فرد کارتن خواب صبر میکند؟ با اینکه دوبار به دادسرا رفتم و گفتند که باید وضعیت مجروح (شکایت یا عدم شکایت) مشخص شود. راه قانونی هست که بتوانم پرونده را جلو بندازم؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
از مامور کلانتری بخواهید پرونده را به دادسرا ارسال کند
در دادسرا چنانچه بیمه نامه و سایر مدارک کامل باشد پی از اخذ ضامن مناسب از شما و خودرو رفع توقیف میشود