مشاوره حقوقی رایگان - از دست دادن حس بویایی و چشایی بعد از عمل جراحی

با سلام، اینجانب مردی 42 ساله از تبریز، در مهر 96، با علائم سینوزیت مزمن ، گرفتگی بینی و خُرخر کردن به پزشک مراجعه و به توصیه ایشان تحت عمل جراحی پولیپ بینی قرار گرفتم، بعد از عمل، 6 ماه کاملا خوب شدم ولی بعد از آن به تدریج حس بویایی من کم شد بطوریکه با مصرف کورتون خوب میشدم و با قطع آن دوباره حس بویایی و چشایی نداشتم تا اینکه از یک سال و نیم قبل تا الان دچار کربویی شده و حس چشایی من هم کاملا از بین رفته و حتی با مصرف کورتون هم درست نمی شود این در حالی است که قبل از عمل جراحی اینگونه نبودم و هم حس بویایی داشتم و هم چشایی. می خواستم از پزشک معالج به علت آسیب احتمالی به سلولهای بویایی در حین جراحی ، شکایت کنم . باید از کجا شروع کنم؟ به کجا مراجعه کنم؟ دفاتر پیشخوان قضایی؟ دادسرای جرائم پزشکی؟

پاسخ ها :

نحوه شکایت از پزشک جراح از دست دادن بویایی در اثر قصور پزشکی از دست دادن چشایی در اثر قصور پزشکی شکایت از پزشک جراح قصور پزشکی شکایت از پزشک