مشاوره حقوقی رایگان - بیمه عمر و سرمایه گذاری

با سلام
پدرم تحت پوشش بیمه عمر و سرمایه گذاری بودند و 25 اسفند 98 فوت کردند، علاوه بر بیمه اصلی، در همان بیمه نامه تحت پوشش بیماریهای خاص هم بودند، علت فوت پدر را در گواهی فوت سرطان نوشته اند، قبل از مراجعه به بیمارستان ما اطلاعی از بیماری ایشان نداشتیم و متاسفانه حدود یک هفته بعد از مراجعه به بیمارستان ایشان فوت کردند، برای تعیین تکلیف بیمه عمر به دفتر بیمه مربوطه مراجعه کردیم ولی مسئول مربوطه میگوید برای پرداخت هزینه بیمه بیماریهای خاص باید حداقل یک ماه از تاریخ تشخیص بیماری گذشته باشد، بنابراین چون پدرم بلافاصله بعد از تشخیص و ظرف یک هفته فوت کردند این هزینه به ما پرداخت نمیشود، آیا این استدلال و شرطی که گذاشته اند درست و قانونی است؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام منظور از این شرطی که در قرارداد بیمه نوشته شده این است که باید برای مریضی خاص بیمار مخارجی صورت گرفته باشد تا بیمه پرداخت نماید. وقتی که شما هزینه ای در این خصوص نکردید چه پولی را می خواهید از بیمه دریافت کنید؟ استدلال بیمه هم درست و هم قانونی است......... از طرفی حتی اگر استدلال درستی هم نباشد این یک توافق بین بیمه و طرف مقابل بوده و قابل اجراست