مشاوره حقوقی رایگان - ادعای شراکت در مغازه

درود پدرم از من شکایت کرده بابت مغازه که سودش باید 50/50تقسیم میشده و در اظهارنامه قید کردن به صورت شفاهی بوده من مدرک کتبی ندارن بابت این حرفشون و الان قید کردن4سال سود بهشون تعلق نگرفته درصورتی که من از ایشون اجاره نامه دارم که مهر شورا خورده از سال 97تا 1400 و پروانه کسب به نام خودم هست واز سال 97که اجاره نامه نوشته شده خرج منزل از مغازه بوده و خواهر و مادر من شاهد هستند. خواستم ببینم این موارد کفایت میکند برای رد درخواستش در دادگاه یا نه البته اجاره نامه 2سال هست وقتش تموم شده و ایشون تازه شکایت من رو کرده است ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به صورت حقوقی قابل پیگیریست اما از نظر کیفری ممکن است مشمول مرور زمان شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید مبلغ اجاره بها را به حساب خود موجر پرداخت نمایید و