مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی

با سلام و خسته نباشید به وکلای عزیز سایت
من یبار دیگه به دوستان گفتم معنی این رای که توی سامانه ابلاغیه برام اومده چیه و دوستان وکلا زحمت کشیدن گفتن اما یادم رفت خدمتتون عرض کنم که این رای رو من اعتراض و شکایتی از کسی نکردم پسر عمه ام گویا این کار رو انجام داده و بهش گفتم جریان چیه گفت که از یک نفر که پدر بزرگ و اینامون در زمان گذشته زمین هاشون رو قبلا فروختن بهش الان اعتراض کرده که بیشتر برده طرف و اسم همه ورثه عمه ها و دایی و عموها رو زده توش حالا میخواستم بدونم چرا اینکار رو کرده به نظر دوستان و منم اصلا برا هیچکدام از وقت هایی که دادگاه دو سه بار دیگه احضار کرده بود چون کس دیگه ای نرفته بود منم نرفتم به نظرتوتن باید برم ؟
در خصوص دعوی به طرفيت شما مبنی بر اعتراض ثالث به رای غيرمالی و درخواست اعاده دادرسی در وقت مقرر فوق جهت رسيدگی و اجرای قرار كارشناسی در اين شعبه حاضر شويد.

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام در فرض مثال از جهت اینکه در آینده دچار مشکلات بعدی نگردید لازم است به شعبه دادگاه مراجعه نموده و از کیفیت موضوع و طرح دعوی مذکور اطلاع لازم اخذ نمیائید چنانچه فرصت یا دانش کافی در این خصوص ندارید میتوانید از خدمات وکیل دادگستری صرفا در باب مطالعه پرونده استفاده نمایید . موفق باشد .