مشاوره حقوقی رایگان - جلب در فرودگاه

باسلام و وقت بخیر بنده محکوم به یک سال حبس تعزیری شده ام و خارج از کشور زندگی میکنم و اجرای احکام دستور مسدودی کد ملی من را صادر کرده است،حال اگر بخواهم برگردم ایران آیا در فرودگاه دستگیر میشوم،ممنوع الخروج نیستم فقط ممنوع الخدمات هستم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بستگی به این دارد که قاضی اجرای احکام حکم جلب شما را صادر کرده باشد و به مبادی ورودی کشور و ضابطین قضایی دستور جلب شما را داده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر حکم جلب شما صادر شده باشد و به مراجع عمومی اعلام شده باشد بله