مشاوره حقوقی رایگان - بازداشت حین ورود به کشور

با سلام
اگر شخصی خارج از ایران باشه و پرونده باز و یا حکمی براش صادر شده باشد و پرونده ای در حال بررسی داشته باشد
در صورت ورود به ایران در فرودگاه بازداشت خواهد شد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم جلب داشته باشد بازداشت خواهد در غیر این صورت مشکلی پیش نمیاد.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اگر در حال بررسی باشد حکم قطعی نباشد خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکانش وجود دارد بهتر است سامانه ثنا باز کرده تا اطلاع پیدا کنند

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام اگر پروتده حقوقی باشد و هنوز رای قطعی صادر نشده باشد ، خیر

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

احتمال آن وجود دارد در صورتی که حکم جلب وجود داشته باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام بله امکانش وجود دارد بهتر است سامانه ثنا باز کرده تا اطلاع پیدا کنند