مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه سرقفلی برای نوسازی

باسلام .ساختمان کلنگی دارم که یک مغازه آن قبلا به صورت سرقفلی واگذار شده توسط مالک اول ..اگر تخلیه مغازه با پروانه ساخت شهرداری را بگیرم وبعداز مهلت 6ماهه تخریب ونوسازی خانه را شروع نکنم ایا من تخلف کرده ام .و اگرتخریب ونوسازی تخلف محسوب میشه حکم دادگاه چه میباشد اگر صاحب سرقفلی شکایت کند که ملک تخریب نشده ..باسپاس .لطفا کامل ودقیق راهنمایی کنید .تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قبل از اقدامات مذکور تمهیدات لازم را معمول دازید تا مواجه با اشکال و تهدید ات ذیربط نشوید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

هر گاه مالک حسب مورد تا شش ماه از تاریخ تخلیه شروع‌به ساختمان نکند به درخواست مستأجر سابق به پرداخت مبلغی‌معادل یک سال اجاره‌بها یا اجرت‌المثل مورد اجاره درحق او محکوم خواهد شد مگر آن که ثابت شود تأخیر شروع ساختمان مورد‌اجاره در اثر قوه قاهره یا مبتنی بر علل و جهاتی خارج از اراده مالک بوده است.