مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره با شخص غیر مالک

سلام بنده قصد اجاره ملکی را دارم که بنگاه میگوید مالک به علت مشغله کاری نمیتواند در بنگاه حضور یابد و قرارداد را نماینده ایشان امضا میکند
با توجه به این که قرارداد با کد رهگیری ثبت میشود آیا میتوانم به املاک اعتماد کنم و مبلغ رهن را به شماره حسابی که در قرارداد ذکر شده واریز نمایم
به عبارت دیگر ایا من باید از صحت مالکیت مالک مطمئن شوم یا همین که قرارداد با کد رهگیری دارم کفایت میکند؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تا احراز مالکیت موجر هیچ اقدامی جهت امضا با هیچ شخصی ننمایید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

هم مالکیت هم نمایندگی هم مجوز بنگاه باید مطمئن شد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر هرگز و به هیچ‌وجه نماینده نداریم برای مالک ملک

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

نماینده مالک حتماً می‌بایست وکالت‌نامه رسمی از دفاتر اسناد رسمی داشته باشد در غیر این صورت هیچ اختیار قانونی به تنظیم قرارداد اجاره نامه ندارد در زمان تنظیم قرارداد اجاره حتی با مالک می‌بایست اصل از سند مالکیت مالک را رویت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر نماینده وکالت دارد مطابق حدود اختیارات آن عمل شود مانعی ندارد