مشاوره حقوقی رایگان - قطع شدن گاز ملک اجاره ای

با سلام منزلی که اجاره کرده ام به مبلغ ده میلیون پیش و پانصد هزار تومان اجاره ماهیانه با آب و گاز و برق بدلیل بدهی پیشین صاحبخانه بابت گاز توسط اداره گاز از بهمن ماه انشعاب گاز ساختمان قطع شده تکلیف من با بی گازی چیست آیا من باید اجاره کامل بپردازم با تشکر

پاسخ ها :

الهام عبدالهی

سرکار خانم الهام عبدالهی :

اجاره ربطی به عدم پرداخت قبض گاز ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
دراینخصوص میتوانید با هماهنگی وتوافق موجر هزینه انشعاب گاز عقب افتاده را شخصا پرداخت نموده واز اجاره بها کسر نماییددرغیر اینصورت اصولا باید هزینه های گاز را که در زمان قبل از عقد اجاره نامه شما بوده را موجر پرداخت نماید واگر موجر اقدام نکند از باب اضطرار شخصا باید پرداخت نموده تا نسبت به وصل مجدد انشعاب اقدام گردد وسپس با طرح دعوی هزینه های مذکور را از موجر مسترد نماید