مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ندادن پارکینگ ملک خریداری شده

سلام در سال 87 یک واحدآپارتمان قولنامه ایی با قید پارکینگ اختصاصی خریداری کردم بعد متوجه شدم سازنده 2 طبقه اضافه بر پروانه ساخته اما در پروانه 5 پارکینگ ثبت شده و کمسیون اجازه پارکینگ اضافی را نمیدهد. طبقه 7 رو بدون پارکینگ قولنامه ایی فروخته اما در قولنامه طبقه6 پارکینگ ذکر شده مالک ‌سازنده می‌تواند به من که طبقه سوم هستم در مرحله گرفتن سند پارکینگ ندهد؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

اگه تو قولنامه پارکینگ ذکر شده باشه باید بده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مالک بایستی طبق نص صریح قرارداد نسبت به اختصاص پارکینگ به شما اقدام نماید.