مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ندادن پارکینگ

با عرض سلام و وقت بخیر
من آپارتمانی رو به صورت وکالتی از شخصی خریداری نمودم، فروشنده هم مالک اصلی نبود و به صورت وکالتی خریده بود و در مبایعه نامه پارکینگ قید شده است. اما تا کنون فروشنده از تحویل پارکینگ خودداری نموده است. سند رو به نام خودم زدم. برای شکایت از فروشنده باید افراد قبل از ایشون رو در دادخواست به عنوان خوانده باید بیارم یا نه؟ فقط پارکینگ مانده، آپارتمان را تحویل گرفتم)
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای تحویل پارکینگ فقط به طرفیت فروشنده طرح دعوا کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید تمام اطراف دعوا در دادخواست شما قید گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به انجام تعهد قراردادی و تسلیم پارکینگ به طرفیت فروشنده و تمام ایادی قبل و مالک اصلی اقامه نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست الزام به انجام تعهد به طرفیت فروشنده دهید در صورت نیاز از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

دادخواست الزام به انجام تعهد به طرفیت فروشنده و ایادی ما قبل ارائه دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به تعهد قراردادی به طرفیت فروشنده و ایادی قبل ارائه بدهید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باید دادخواست الزام به انجام تعهد قراردادی و تسلیم پارکینگ به طرفیت فروشنده و تمام ایادی قبل و مالک اصلی اقامه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به ایفا تعهد قراردادی بدهید..‌.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به طرفیت فروشنده و دست های ما قبل دادخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید دادخواست الزام به انجام تعهد قراردادی و تسلیم پارکینگ به طرفیت فروشنده و تمام ایادی قبل و مالک اصلی اقامه نمایید