مشاوره حقوقی رایگان - کسری پارکینگ

سلام یه سوالی داشتم بیزحمت راهنمایی می‌فرمایید
ما از یه آپارتمان 6طبقه تک واحدی با قولنامه یک واحد به انضمام یه پارکینگ خریداری کردیم با توجه به اینکه سازنده طبقه ششم را خلاف کرده و ساخته و برای آن کسر پارکینگ پرداخت کرده و در نقشه شهرداری پنج پارکینگ مورد تایید بوده حالا قبل از تحویل سند به مالکین با استفاده از ماده 100شهرداری یه پارکینگ اضافی برای واحد خلاف گرفتن
آیا از نظر قانونی مالک میتونی قبل تحویل سند واحدها این کار رو انجام بده
و آیا مالکین واحدها با داشتن قولنامه میتونن از شهرداری بابت این موضوع شاکی باشن؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید اسناد تخریب پروانه ساخت پایان کار عدم خلاف رای کمسبون و صورت مجلس تفکیکی ساختمان و مبایعه نامه شما را حسب مورد در صورت وجود بررسی کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر موضوع تخلف در ساخت
بنا ، در کمیسیون ماده 100 بررسی شده باشد و کمیسیون رای به پرداخت جریمه صادر کرده باشد پارکینگ در سند مالکیت ذکر خواهد شد و قانونی خواهد بود

ولی شما میتوانید از بابت ساخت یک طبقه اضافه دادخواست حقوقی مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می تواند ،
در خصوص طبقه اضافی می توانید اقدامات لازم را انجام دهید اما در خصوص پارکینگ خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از شهرداری مجوز گرفته باشد و خلافی را پرداخت کرده و پایانکار اخذ شود مشکلی پیش نمیاد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید طبق قرارداد عمل شود اگر در ان پارکینک قید شد، ملاک عمل میباشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگربه رای کمیسیون ماده 100 اعتراض دارید . می توانید به عنوان ذی نفع اعتراض خود را به دیوان عدالت اداری تقدیم نمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اسناد و مدارک مربوط به مالکیت مالکین برای ماده 100 وسایراسناد نیاز به بررسی دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از شهرداری مجوز گرفته باشد و خلافی را پرداخت کرده باشد تا مشکلی پیش نیاید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

آنچه در قرار داد وجود دارد مهم است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت داشتن پایان کار و پرداخت خلافی مشکلی نخواهید داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که کمیسیون ماده 100 تایید نماید در سند ذکر می شود