مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در پارکینگ

ماشین من در پارکینگ پارک بوده نمیدونم کی به ماشین من زده به بدنه ماشین صدمه زیادی زده تو پارکینگ هم دوربین نداریم به هر کدام از همسایه ها میگیم کار کیه کسی گردن نمیگیره قانون خاصی داره ... یا اینکه من میتونم از کسی شکایت کنم ... قوانین راهنمایی رانندگی چیه لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

یک وکیل

از نظر قضایی باید ثابت کنید چه کسی به خودرو خسارت رسانده وگرنه شکایت رد میشود. اگر بیمه بدنه دارید با طی مراحل قانونی از جمله کروکی فرضی در صورت شمول قانونی به شما خسارت میدهند