مشاوره حقوقی رایگان - جابه جایی شغلی

سلام. قرار است بنده در همان سازمانی که هستم به گروه دیگری با دستور مدیر جابه جاشوم. از آنجا که اصلا رضایت ندارم اما بدلیل ناسازگاری سرپرست مستقیمم مدیر تصمیم به این جابه جایی گرفته. آیا میتوانم شکایت کنم ؟ از مدیر یا سرپرست ؟ و اینکه دلیل مدیر تطابق رشته تحصیلی بنده با مکان جدید عنوان شده

پاسخ ها :

جابجایی نیروی کار جابجایی شغلی در سازمان جابجایی شغلی جابجایی کارگر قوانین جابجایی نیروی کار