مشاوره حقوقی رایگان - تخلف جابجایی نیرویی که کار نکن می باشند

با سلام
دو نفر از نیروهای حجمی در استان آ.غ شرکت توزیع، آقای ه.د سیم بان که بعد از مدتی که به علت کار نکنی اخراج و به از مدتی با مداخله پدر به اداره بازگشته و بعد سه چهار بار تعویض جا حدوده یک هفته می باشد که به انبار اداره منتقل شده است، انبار اداره
اقای پ.پ که ایشان هم به عنوان سیم بان دو ماهی است که با اداره آمده اند و کار نکن و نزدیک یک هفته است که به بهانه ی عملی که دروغی میباشد، به عنوان تلفن چی گذاشته اند، همه ما نیروهای حجمی نسبت به نا عدالتی در این اداره شاکی و درخواست راهنمایی داریم، ضمنا پدر اقای د بازنشسته اداره برق و اقای پ نیز کارمند اداره برق میباشند. با تشکر

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام با ریاست ومدیر کل سازمان صحبت کنید