مشاوره حقوقی رایگان - تخریب اموال توسط شخصی و اثبات و یا نحوه نوشتن شکایت بدون مدرک

سلام
شخصی که ما می دانیم کیست وارد ساختمان شده و با لگد درب واحد را شکسته ولی هیچگونه مدرک و دوربین و شاهدی نداریم که بتوانیم ثابت کنیم. آیا می شود ثابت کرد؟ در شکایتمان چه بنویسیم که طرف ادعای شرف نکند از طرفی مطمئن هستیم شخص کیست و با ما خصومت دارد. ممنون ( فوری )

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر ادله ای دارید مثل شهادت شهود و غیره در این خصوص شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام البینه علی المدیر در صورت داشتن دلایل و مستندات می‌توانید شکایت کنید

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

اگر‌ مدارک مثبته نداشته باشین نمیتونین اثبات کنین

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود هر مدعی یا شاکی می بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدون مدرک و دلیل نمی‌توانید نسبت به اثبات اقدام نمائید.