مشاوره حقوقی رایگان - رد مال در جعل و کلاهبرداری

با سلام. درسال 1401آگهی در سایت آگهی گذاشتم تعداد 60راس دام زنده . شخصی با رسید ساز جعلی دام ها رو برد حالا آن کلاهبردار دستگیر شده در دادگاه زنجان قاضی رد مال به قیمت احشام زده. و پرونده به اجرای احکام رفته و اجرای احکام میگن این رای یعنی قیمت دام به نرخ آن روز که دام از شما کلاهبرداری کردن است. چندین لایحه هم مبنی بر رفع ابهام زدیم اما نتیجه نگرفتیم. قیمت دام از اون روز تا حالا دو برابر شده خواهشن راهنمای بفرماید ممنونم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق دستورالعمل رئیس محترم قوه قضاییه رد مال کلاهبرداری به نرخ روز محاسبه و پرداخت خواهد شد لذا در صورت کم کاری از شعبه صادر کننده می‌توانید نسبت به موضوع اعتراض نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به نرخ روز به شما پرداخت شود در غیر این صورت اعتراض نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اجرای احکام بایستی به نرخ روز اقدام نماید فلذا نسبت به این امر اعتراض نمائید.