مشاوره حقوقی رایگان - اعلام اشتباه شماره پلاک خودرو در تصادف

وقت بخیر مهر ماه یک ماشین شاسی به ماشین بنده که چسبیده به دیوار در کوچه پارک‌ بوده زد و متواری شد راننده رو دیدم، هم خلاف جهت خیابون میومد هم سرعت بالا داشت و نتونست کنترل کند ماشین رو و پلاک رو برداشتم فیلم دوربین و شاهد هم دارم وقتی شکایت کردم اول رأی اومد که باید خسارت رو بدهد ولی بعد اعلام شد که این پلاک غیرفعال بوده و اصلا مدل ماشین شاسی نیست
حالا میخوام بدونم اگر شماره اول پلاک 77 س بنده اشتباه اعلام کرده باشم، و پلاک 72 س بوده الان باید چه کاری کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی نسبت به ثبت دادخواست مجدد اقدام بفرمائید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است