مشاوره حقوقی رایگان - در مورد حقوق

اینجانب بازنشسته دولتی تامین اجتماعی هستم کارمند جهاد کشاورزی هستم و از تامین اجتماعی مستمری بازنشستگی خودم را دریافت میکنم آیا افزایش حقوق اینجانب در سال 99 از طریق دولت صورت میگیرد مثل بقیه بازنشستگان دولتی یا از طریق تامین اجتماعی

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
هرنوع افزایش حقوق که برای تامین اجتماعی مصوب گردد برای شما نیز اعمال میشود و در حکم کارگزینی شما قرار میگیرد