مشاوره حقوقی رایگان - عدم تسویه بدهی

باسلام خدمت وکلای محبوب سایت که واقعا سنگ تمام میذارین بسیارممنونم خدمت شمابنده از کاسبی بابت طلبم تقریبا دوساله طلب دارم که دو سه بار جلسه گذاشتیم که حساب کتاب کنیم به عناوینی طفره رفت و دو عدد چک ازپارسال برای برج دو وچهار1402دادکه هنوزم دربرج 11پاس نکرده به هر حال چندبارخواستیم حساب کتاب کند و بهانه های مختلف می آورد چون به غیر از این چک ها باز طلب داشتم که روز گذشته رفتم مغازه ایشان گفتم خودم چک دارم ودادوبیدادگفت ابروم رو نبر من هم خویشتنداری کردم امروزبه یکی از دوستانم پیغام داده فلانی بره یک دونه از چک ها رو بردارد که واسطه گفته باشه منتها قرارشد در این مدت بیای حساب وکتاب کنی که میگه من چک ندارم که واقعا میدونم چک دارد ولی انکار میکند بنده هم نرفتم بانک هنوز چک رو برداشت کنم چون این چک ها هم پاس بشه بنده چیزی مدرک ندارم البته رسید کلی پول که تیکه تیکه دو سال پیش میگرفتم با دست خط خودش و مهر مغازه اش دارم منتها الان که میخواد چک بابت حساب وکتاب بدهد انکار میکند ولی صددرصددروغ میگه حالابزرگی بفرماییدبنده چه راهی دارم بابت این ممنون.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

چک ها را وصول و نسبت به باقی طلب مطالبه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به منظور ارائه پاسخ مناسب حقوقی نیاز به بررسی اسناد مرتبط می‌باشد‌.