مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وجه سفته

سلام 600 میلیون سفته دارم تا دو ماه پیش پولم رو باید تسویه میکرد که خبری از او نیست.لطفا من چی کار کنم به پولم برسم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید نسبت به اقدام و مطالبه سفتها و تقدیم دادخواست حقوقی مناسب اقدام نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا سفته ها را واخواست و سپس دادخواست تامین خواسته و مطالبه وجه

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
از طریق اجرای دادگاه عمل نمایید
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. دادخواست مطالبه وجه سفته تقدیم دادگاه حقوقی کنید بهتر است ابتدائا تامین خواسته نیز بخواهید البته باید خسارت احتمالی تودیع کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا باید وخواست و سپس دادخواست داد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست مطالبه وجه سفته و خسارت تاخیر تادیه و خسارت دادرسی دهید دهید.بدوا تامین خواسته .قبل از آن سفته را تاریخ زده و واخواست کنید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام سفته رو به اجرا بذارید و مطالبه وجه به استناد یک فقره سفته به شماره ....نمایید