مشاوره حقوقی رایگان - ضمیمه زمین نورگیر به ملک

با سلام و احترام خدمت شما، عرض کنم که پشت آپارتمان ما موقع ساخت (حدود 15 سال پیش) قرار بود ملک ساخته بشه اما بعد از ساخته شدن ساختمان های ما، پشت ساختمان تبدیل به کوچه شد، بنابر این ما میتونیم رو به کوچه پنجره بزنیم و نیازی به نورگیر پشت ساختمون نیست، حالا با همسایه ها میخاهیم نور گیر رو طاق بزنیم و به واحدهامون اضافه کنیم، متراژ نورگیر حدود 16 متر هست که به هر واحد حدود 8 متر میرسه (طبقات 2 واحدی هستن) خواستم از حضورتون بپرسم شرایط گرفتن جواز از شهرداری و تغییر متراژ در سند واحدها چطور هست ... قبلا از توجه و پاسخ شما ممنون و متشکرم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام برای ایجاد هر گونه تغییر یا بازسازی شما باید از شهرداری منطقه جواز دریافت نمایید. قبل از دریافت جواز کلیه مدارک و مراحل لازم توسط شهرداری به شما توضیح داده خواهد شد.