مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی طی کردن مراحل توقیف اموال برای گرفتن حق و حقوق زن

با سلام
بنده میخواهم از همسرم طلاق بگیرم ولی ایشون شرط گذاشته که اگر توافقی طلاق بگیریم باید همه ی حق و حقوقت رو ببخشی و منم میخواهم برم توقیف اموال بزنم در حالی که یک مغازه شش دانگ به اسم خودش داره از پدرش ارث رسیده یک آپارتمان خریدیم 7 ماه میشه و یک ماشین داریم که هنوز سند نزده
میشه مراحل توقیف اموال ایشون رو تمام کمال برای بنده توضیح بدید ، ممنونم از لطفتون

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

از طریق دفتر ثبت سند ازدواج و اجرائیات ثبت اقدام نمایید