مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا

سلام و عرض خسته نباشی خدمت سروران اساتید حقوقی.. اینحانب 5سال قبل در پیک موتوری کار میکردم و یک چک سفید برای ضمانت داده بودم که الان 4سال و نیم هست که دیگر پیک نیستم و چک ضمانتم را هم نگرفتم .. امروز یک ابلاغ برای من اومد وقتی باز کردم دادخواستی بود از طرف قرض الحسنه یکی از شهرستان های اطراف ما که مطالبه مبلغ 60 میلیون داشت از من به عنوان ضامن یک وامی که اصلا درجریان آن نبودم روی پیوست ابلاغ برگه درخواست وامی بود با ضمانت اسم و شماره ملی بنده ولی امضا من نبود وسعی شده بود شبیه امضا من باشه ولی کلا متفاوت بود با آدرس غیرواقعی و شماره تلفن غیر واقعی ..
برای 2ماه دیگر زمان دادرسی تعیین شده .. سوال من اینه که الان من چه کاری انجام دهم؟ شما را به خدا قسم راهکار به من بدهید که از استرس درحال مرگم .. باتشکر