مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حبس به پابند الکترونیکی

سلام برای من ٤ماه زندان بریدند به علت ورود به عنف و ضرب اما من اصلا وارد خونه نشدم تو دوربین مداربسته هم معلومه که نرفتم داخل خونه. خونه ای که مال زن پدرم هست و 4 ماه تعزیری آیا میشه من که بیرونم درخواست پابند بدهم یا جزای نقدی بشود؟ خواهشا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به اجرای احکام درخواست بدهید که باپابند باشد ممکن است پذیرفته شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بحکم اعتراض کنید و دفاع و لایحه تخصصی تنظیم کنید