مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

باسلام همسر بنده دست نوشته ای امضا کردن که کلیه ی حق و حقوق مالی و غیر مالی خودش متصوره و فرضیه خود اعم از کلیه مهریه نفقه گذشته حال و آینده و غیره... به زوج بذل نموده و حق رجوع به ما بذل را الی الابد از خود سلب و ساقط نموده است و در مقابل حق وکالت در طلاق توافقی را از زوج دریافت نموده است.زوج به زوجه و زوجه به زوج وکالت بلاعزل در راستای طلاق توافقی و اجرای صیغه طلاق توافقی بعد از صدور رای دادگاه را اعطا کردن که در صورت امتناع از هر یک از طرفین طرف دیگر مستقلا بتواند عمل نماید. حال باز هم ادعای مهریه کرده آیا من با این دست نوشته می توانم اقدام کنم برای طلاق توافقی بعد از طلاق می‌تواند مهریه مطالبه کند با تشکر

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به نظر میرسد این نوشته درقبال طلاق بوده،وقتی زوجه مهریه را به اجرا گذاشته یعنی از آن صرف نظر کرده است.بهرحال پاسخ دقیق نیاز به بررسی نوشته دارد.اما شما درمقابل مهریه ،دفاع کنید که مهریه بذل شده است