مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به مالخری

سلام بر شما من یک دانشجو هستم مادرم گفت اگهی در برنامه ... دیده که اجناس خونشو به فروش رسونده بعد ما رفتیم ببینیم چه چیزایی داره
وقتی رفتیم پرسیدیم چرا میفروشی این چیزا رو گفت از خانومم طلاق گرفتم این چیزارو میفروشم دیگه لازم ندارم میخواهم برگردم شهرمان
مکان انجا نیز دو واحده بود واحد همکف پدر سارق بود و واحد بالا مستاجر
بهم زنگ زدن گفتن اموالی که خریدی دزدی بوده و منو دستگیر کردن
چگونه ثابت کنم هیچ اطلاعی نداشتم

پاسخ ها :

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

سلام تمام شرح ماوقع را به درستی توضیح دهید از سیر تا پیاز و اینکه تاکید کنید من این سارقان را نمیشناسم و کارت دانشجویی شما با سایر مدارک از جمله استشهادیه محلی نیز میتواند کمک کننده باشد در ثانی اینکه کلانتری و دادگاه هم مدرک محکمی ندارند تا شما را محکوم نمایند نگران نباشید