مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بر روی پلاک خودرو

باسلام وخسته نباشید بنده در تاریخ 28.10.1402 یک خودرو خریداری کردم وسند خودرو بصورت وکالت تعویض پلاک بنام بنده انتقال داده شد به اعتبار 19.11.1402که بنده درتاریخ 17.11.1402 به مرکز تعویض پلاک مراجعه کردم برای فک پلاک.در انجا بهم گفتند شکایت داره پلاک خودرو با مالک خودرو صحبت کردم بابت دلیل شکایت گفتند بعلت بدهی چک اموالشون توقیف شده وتاریخ توقیف اموال مالک 1.11.1402 میباشد لطفا راهنمایی کنید. با سپاس

پاسخ ها :

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

اگر تاریخ توقیف مقدم بر خرید شما باشه باید دادخواست مطالبه ثمن معامله رو طرح کنین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شخص خودرو توقیف شده را فروخته باشد که شما مالک نیستید می‌توانید شما هم شکایت کنید و خسارات خود را مطالبه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قبل از خرید شما توقیف باشد و شما ندادید میتوانبد دادخواست مطالبه ثمن کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر تاریخ توقف مقدم است میتوانید ثمن را مطالبه کنید