مشاوره حقوقی رایگان - پلاک توقیفی به نام متوفی

سلام وقتتون بخیر
اقا ما یه ماشین خریدیم شکایت چک برگشتی روپلاکش بود بعد از خرید و تسویه پول ماشین قرار بود که صاحب قبلی ماشین برن و شکایتو از روی پلاک بردارن ولی متاسفانه فوت شدن الان هم ماشین بنام اون صاحب قبلی هستش هم شکایت چک برگشتی رو پلاکش هست

الان من چطوری باید ماشینو تعویض پلاک کنم؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون معامله اموال توقیف شده توسط مراجع قضایی ، قابل ابطال است و شما میتوانید دادخواست ابطال را اقامه نمایید

و شما میتوانید دادخواست الزام به تنطیم سند رسمی و الزام به فک پلاک به طرفیت فروشنده و تمام ورثه شخصی که پلاک خودرو به اسم ایشان است مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما بدوا باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی تنظیم نموده و سپس بعد از اخذ گواهی انحصار وراثت علیه ورثه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک ثبت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تعویض پلاک همانطور که در جریان هستید به دو روش انجام می‌شود یکی آینده هر دو خریدار و فروشنده به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کنند و کارهای مربوطه انجام میشود یک مورد هم زمانی است که خریدار از فروشنده وکالتنامه دارد و با داشتن و وکالتنامه و برگ سبز به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کند و تعویض را را انجام میدهد ولی موضوع شما این است که درهمان ابتدای کار آگاهانه این معامله را انجام داده اید و با اینکه میدانستید شکایت دارد و اقدام به خرید خودرو کرده اید پس حق فسخ معامله را ندارید. تا زمانی که شکایت روی پلاک قبلی است تعویض پلاک صورت نمیگیرد مشاوره حضوری یا تلفنی هماهنگ کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

کار بسیار پیچیده دشوار و طولانی در پیش دارید و نیازمند اطلاع از جزییات بیشتری دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نسبت به توقیف خودرو توسط دارنده چک دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید.
برای فک پلاک علیه وراث فروشنده دادخواست بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای فک پلاک علیه وراث دادخواست دهید و الزام به تعویض پلاک را بخواهید
برای فروش مال توقیفی نیز میتوانید تحت همین عنوان ابطال معامله را بخواهید
توصیه میشود در روند کار از وکیل کمک بگیرید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر در قبل از معامله شما اتومبیل در توقیف بوده، معامله فی ما بین شما و فروشنده باطل است حداقل نافذ نبوده است. اگر از این موضوع مطلع بوده اید غرامتی نیز نمی توانید اخذ نمایید. بهرحال بهتر است مدارک خود را به نزد وکیل دادگستری محل خود ببرید و مشاوره دقیق دریافت نمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

کارپیچیده حقوقی میطلبدونیازبه بررسی اسناد دارد اگر با علم و اطلاع از شکایتی بودن پلاک خودرو اقدام به معامله کرده اید قاعده اقدام جاری است از باب جبران ضرر و زیان نمی‌توانید علیه ورثه اقدامی کنید
فرض ارائه دادخواست اعتراض ثالث اجرایی فقط در صورتی است که شکایت توقیف پلاک پس از مبایعه نامه شما و خریدار تنظیم شده باشد
دادخواست بطلان معامله و استرداد ثمن هم می توانید بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام دادخواست ثالث اجرایی را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

علیه ورثه اقدام به شکایت نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید دادخواست الزام به سند و رفع توقیف خودرو به طرفیت وراث مالک بدهید.

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

باید دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی علیه ورثه تقدیم دادگاه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای فک پلاک علیه وراث فروشنده دادخواست بدهید.