مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین و شکایت روی پلاک

سلام. ببخشید من یه ماشین گرفتم و تمام کارهای اونو انجام دادم وکالت دارم و پولو تمام کمال داده ام و قولنامه دارم که اونو تو بنگاه نوشتم الان رفتم تعویض پلاک میگن شکایت رو پلاکه ایا اگه طرف فروشنده نتونه کاری کنه بنده میتونم از اون شکایت کنم یا نه. مرسی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ابتدا اظهارنامه دهید و اعلام فسخ کنید . سپس دادخواست تایید فسخ قرارداد دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر توقیف است باید دادخواست اعتراض ثالث بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، بسته به وضعیت می توانید اقدامات لازم را انجام دهید
یا معامله را فسخ کنید یا دادخواست اعتراض ثالث اجرایی تنظیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی مطرح نمایید

البته باید علت توقیف پلاک مشخص گردد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله اعتراض ثالث اجرایی علیه فروشنده و توقیف کننده

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه چه کار باید انجام شود بعد از مطالعه پرونده به صورت کامل و دقیق صورت می‌گیرد تعویض پلاک همانطور که مستحضر هستید به دو روش انجام می‌شود یکی آینده هر دو خریدار و فروشنده به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کنند و کارهای مربوطه انجام میشود یک مورد هم زمانی است که خریدار از فروشنده وکالتنامه دارد و با داشتن و وکالتنامه و برگ سبز به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کند و تعویض را را انجام میدهد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید ببینی شکایت بابت چیه و چقدر بدهکار است در این صورت دو راه در درپیش داری یا آن بدهی را پرداخت کنی و رفع توقیف کنی بعد دادخواست بدهی برعلیه فروشنده یا اظهارنامه فسخ بدهی

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربر گرامی درصورتیکه توقیف پس از خرید شماست میتوانید اعتراض ثالث اجرایی نمایید تا رفع توقیف گردد ولیکن درصورتیکه توقیف قبل از خریدشماست مطابق مواد 56 و 57 قانون اجرای احکام هرگونه معامله نسبت به مال بازداشتی باطل می باشد ومی بایست بدوا طی ارسال اظهارنامه ای به فروشنده بطلان معامله ،تحویل خودرو و عودت ثمن را اعلام و درصورت عدم اقدام دادخواست اعلام بطلان معامله و مطالبه ثمن معامله مطرح نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا می بایست نوع شکایت مشخص شود. در ضمن به شرایط مندرج در قولنامه نیز توجه شود . به هرحال با توجه به سوال کوتاه شما در صورت عدم توانایی قروشنده می توانید با توجه به شرایط دادخواست فسخ معامله تقدیم نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی تنظیم نمایید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، با دادخواست مبنی بر الزام به تنظیم سند می توانید اقدام کنید