مشاوره حقوقی رایگان - در مورد رای غیابی و مهلت تجدیدنظرخواهی

سلام ببخشید من رای رو غیابی 2 سال پیش گرفتم از شعبه حقوقی مفتح و در تاریخ 98.03.05 اجراییه صادر و به خوانده ابلاغ شده در ثنا بعد در تاریخ 98.05.07 ایشون تجدیدنظر خواهی کرده بدون اینکه واخواهی کنه با اشاره به گذشت 40 روز ابلاغ شدن پرونده به دادگاه تجدیدنظر رفته
در دادگاه تجدیدنظر با تعیین وقت رسیدگی در روز داگاه پرونده رو اعاده کرده به دادگاه بدوی و گفته وقت تجدیدنظرخواهی گذشته می خواستم بدونم آیا دادگاه بدوی می تواند استناد کند اجراییه ابلاغ شده و رای غیابی هست و وقت تجدید نظرخواهی نگذشته و دوباره پرونده رو به دادگاه تجدیدنظر بفرستد

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام مطابق ماده 306 قانون آیین دادرسی مدنی مهلت واخواهی برای افراد مقیم ایران بیست روز میباشد و بعد از گذشت مهلت یاد شده مهلت تجدید نظر خواهی مطابق ماده 336 آغاز میشود که آن هم بیست روز است فلذا پس از گذشت دو مهلت یاد شده دادنامه قطعی است چنانچه دادگاه تجدید نظر با ملاحظه مستندات و اوراق پرونده و بررسی مواعد آن دادنامه را قطعی تلقی نموده باشد دادگاه بدوی مکلف به رعایت تصمیم دادگاه عالی ( دادگاه تجدید نظر ) بوده و میبایست از آن تبعیت نماید .