مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه در خصوص خرید زمینی که سند ندارد

درود بر شما
یک زمین با کاربری کشاورزی و حدود معین و بدون سند ثبتی و رسمی (البته سند عادی و دستونیس قدیمی دارد) موجود می باشد، فروشنده ادعا میکند در حال سپری کردن دعوا با بنیاد مسکن می باشد و به احتمال 90 درصد در جلسه اینده که برج 4 سال 99 می باشد به نفعه خودش رای می گیرد، حال چند سوال از خدمت شما عزیزان دارم، سپاسگزار خواهد بود یاری فرمائید:
1- آیا اگر شخص اقرارنامه رسمی بدهد که در تاریخ معینی سند زمین مسکونی را به من تحویل می دهد این اقرارنامه معتبر می باشد؟ (با فرص بدبینانه که ممکن است در دادگاه شکست بخورد)
2- آیا اگر برای تضمین از فروشنده چک گرفته شود و قید شود بابت تضمین خرید است، دریافت چک تضمین دارای حیثیت اجرایی می باشد؟
3- آیا اگر در اقرارنامه عنوان شود در صورت عدم توانایی انتقال سند توسط فروشنده خسارت احتمالی توسط فروشنده به خریدار داده می شود، این خسارت با نرخ روز محاسبه میگردد و اگر چنین است به چه نحوی می باشد؟

پیشاپیش از بذل لطف آن مجموعه تشکر میکنم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خرید همچین ملکی توصیه نمیشوداین معامله را انجام ندهید دوست عزیز