مشاوره حقوقی رایگان - اتهام توهین به رهبر

با دوود بنده از کارگران یک شرکت هستم که هرچند وقت یکبار برای عدم پرداخت حقوق دست به اعتراض در خیابن میزنیم و مسالمت آمیز به جلو استانداری میرویم اینبار در پی ارسال یک فیلم به bbc بنده و یک همکار دیگه دستگیر شدیم که بعدا مشخص شد همکار من ارسال کرده بود کلیپ را و اعتراف هم کرده بود و برای من و ایشان تبلیغ علیه نظام زده بودند در پی بررسی کل گوشی همراه من پلیس امنیت یک چت شخصی از من و یکی از همکارانم پیدا کرد که در آن یک جمله توهین به رهبر بود و بخاطر همین برای من توهین به رهبری هم زدند.
سوال من این است که ایا صرفا فقط یک جمله کوتاه آنهم بخاطر عصبانیت از شرایط کاری و اقتصادی آنهم در چت شخصی بنده که هیچکس هم ندیده بود و مربوط به گذشته بوده و به پرونده فعلی مرتبط نبوده میتواند توهین محسوب شود و مستوجب مجازات ؟
آیا چت شخصی حریم شخصی محسوب نمیشود و برسی ریز آن تفتیش عقاید نیست؟