مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پس گرفتن کالا

درود به وکلای محترم.
من حدود چهار هفته پیش یک عدد دستگاه دسته دوم ماینر(ماینر=دستگاه استخراج بیت کوین) خریدم و فروشنده با تاکسی زرد رنگ ها فرستاد به شهر من. موقع تحویل گرفتن دستگاه از صندوق عقب تاکسی، دو نفر از ماشین بغلی پیاده شدن با لباس پلنگی سپاه. اومدن برای بازرسی ماشین. گفتن جعبه رو باز کن. بعد از باز کردن جعبه، از من سوال پرسیدن که این چیه ولی من جواب درستی بهشون ندادم. به فرماندشون زنگ زدن و فامیلی من رو بهشون گفتن. بعد از قطع تماس اومد و بهم گفت که تو نمیدونی این دستگاه قاچاق هست؟ بهم دستبند زدن و من رو بردن توی ماشین. دستگاه هم گذاشتن توی ماشین. دفترچه و کارت شناسایی راننده تاکسی رو ازش گرفتن و گفتن اینجا منتظر بمون تا ما برگردیم. در حالی که سر من رو توی ماشین پایین نگه داشته بودن من رو بردن توی اداره سپاه. دستگاه رو از ماشین خارج کردن و بعد از چند دقیقه برگشت و گفت: شانس اوردی دادستان گفته که کارت شناسایی ازش بگیرین و صورت جلسه کنید و ولش کنید. توی صورت جلسه نوشته بود که من یه دستگاه از فروشنده خریدم و از راننده تاکسی تحویل گرفتم. بعد از این قضیه دوبار به سپاه مراجعه کردم برای پیگیری و هردفعه بهم گفتن برو بعدن باهات تماس میگیریم.
لطفا راهنماییم کنید که الان باید چیکار کنم؟ (یه نفر میگفت که اینا کارشون غیرقانونی بوده و میتونی از فرمانده سپاه و اون دو نفر که گرفتنت شکایت کنی) اگه میشه لطفا بهم کمک کنید.
با سپاس

پاسخ ها :

پرسشگر :

رفتم پیش دادستان. اول بهم گفت که بیرون از شهر ماینر مشکلی نداره، بعد گفت هنوز چیزی پیش من نفرستادن برو از سپاه دستگاهت بردار. رفتم سپاه ولی مامور اطلاعاتش گفت برو باهات تماس میگیریم.