مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت؟؟

سلام دو روز پیش آیینه بغل ماشین بنده با آیینه بغل یک ماشین دیگر برخورد کرد و من یادداشتی برای مالک خودرو روی برف پاک کن قرار دادم.امروز وقتی به آن محل رفتم دیدم ماشین در همان جا پارک است یادداشت هم روی برف پاک کن است و الان من یادداشت برداشتم و داخل کوچه دوربین هست آیا با این برداشتن یادداشت می تونند به من اتهام سرقت بزنند و شکایت کنند؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام البینه علی المدعی شخص مدعی می‌بایست بتواند ادعای خود را اثبات کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صرف مطرح کردن ادعا و اتهام کافی نیست باید دلیل و مدرک داشته باشد