مشاوره حقوقی رایگان - آیا میتونم خسارت بگیرم؟

با سلام
یک ساختمان قدیمی دارم _ حدود 40 سال که دست به دست خانوادگی داشتیمش .. الان به من رسیده - خواستم ثبتش کنم و بعدش بکوبم یه اپارتمان جدید بشه ... در فرایند ثبت .. اقوام فروشنده سابق به بهانه مسائل ارث و میراث اومدن و اعتراض به ثبت زدن ..الان پروندمون در دادگاه هست
__
احتمالا روند پرونده 1 الی 2 سال طول بکشه ... و از طرفی من برای پرونده وکیل گرفتم
__
الان سوالی که دارم این هست ... من اگه امروز ثبت ملکم میگرفتم و ساخت و ساز میکردم مثلا با 20 میلیارد یه اپارتمان تکمیل میکردم ولی الان با توجه به تورم و گرانی این مملکت .. یه سال یا دو سال باید بخاطر این افراد ملکم بخوابه و بعدا هم خدا میدونه چقد هزینه های ساخت و ساز بالا میاره ..

ایا میتونم بعد از اینکه پیروز شدم .. علاوه بر اینکه درخواست هزینه ی وکیل و دادرسی بکنم ... درخواست خسارت تاخیر این دوساله و ضرری که این افراد از این جهت بهم زدن رو بخوام .. اگر پاسخ بله هست لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام امکان پیگیری و مطالبه وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر ضرر و زیان به شما وارد شود و شما ‌ورود خسارت به خود را اثبات نمایید خسارت وارده قابل مطالبه است
ولی به این دلیلی که شما فرمودید
خسارت عدم النفع احتمالی است و قابل مطالبه نیست