مشاوره حقوقی رایگان - توقیف مجدد خودرو به دلیل عدم تعویض پلاک

باسلام، خودرو الوند 8تن داشتم فروختم خریدار بعد از2 سال تعویض پلاک انجام نداده است، به راهنمایی و رانندگی مراجعه و پلاک توقیف کردم و ماشین را خواباندند، خریدار خیلی التماس کرد که بار داخل کامیون است پلیس راه بین جاده‌ای خودرو را توقیف کرده عز و التماس خودرو را آزاد کن ظرف مدت یک هفته تعویض پلاک میکنم، به راهنمایی و رانندگی مراجعه کردم، گفتند برای رفع توقیف باید تعهد نامه محضری بدهید تا خودرو را آزاد کنیم، این کار را کردم، خودرو آزاد شد، حالا خریدار نمی رود تعویض پلاک انجام دهد، آیا مجددا می توانم پیگیری کنم و خودرو را توقیف کنم برای تعویض پلاک، ضمنا وکالت تام به خریدار برای تعویض پلاک دادم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دادخواست الزام به فک پلاک اقامه نمایید